Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Cah Sawi Putih Taoge - roerbak van gekruide kool en tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Sawi Putih Taoge
roerbak van gekruide kool en tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
75 gr tauge
2 sjalotjes
2 cm jahe
1 tomaat
2 rode lomboks
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten
1/2 theel ebi, geweekt en geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukjes. Snijd de sjalotjes fijn en rasp de jahe. Snijd de lomboks in ringen. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de jahe, de lomboks en de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de kool en de tauge toevoegen en bak deze zacht. Dan de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en de lente-ui en bak het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239530