Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Cah Sawi Putih Taoge - roerbak van gekruide kool en tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Sawi Putih Taoge
roerbak van gekruide kool en tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
75 gr tauge
2 sjalotjes
2 cm jahe
1 tomaat
2 rode lomboks
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten
1/2 theel ebi, geweekt en geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukjes. Snijd de sjalotjes fijn en rasp de jahe. Snijd de lomboks in ringen. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de jahe, de lomboks en de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de kool en de tauge toevoegen en bak deze zacht. Dan de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en de lente-ui en bak het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275598