logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Urap Tauge
tauge met pittige kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tauge
100 gr gerapste kokos
1-2 limoenen (sap)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
11 gedroogde lomboks
3 sjalotten
15 gedroogde garnalen
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten vor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kokos langzaam goudbruin. Voeg dan de boemboe en de tauge toe en bak het zachtjes voor 3 minuten. Besprenkel het met het limoensap en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 78 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176153