Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Goreng Godok II
groenten met petehbonen

Bahan-bahan:
ingrediënts:
500 gr peultjes
100 gr garnalen
100 gr peteh bonen
2 uien
4 groene lomboks
200 ml santen cair (dunne kokosmelk)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
7 rode rawits
5 cm laos
1 theel trassi
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de uien en de lomboks fijn. Snijd de peteh en de peultjes wat minder fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de uien en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de peteh en de peultjes toe en bak dit voor 2 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en dit 10 minuten laten sudderen. Vervolgens de garnalen toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat de garnalen gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 242 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436