Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Cap cay - groentengerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cap cay
groentengerecht
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
125 gr varkensvlees
5 bakso ikan (visballetjes
5 bakso udang (garnalenballetjes)
4 teentjes knoflook
3 eetl reuzel
50 gr kleine garnalen
1/2 theel witte peper
1 theel vetsin
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 tomaten
zout naar smaak
2 theel ketjap asin
3 eetl water
2 theel tapiocameel

bahan-bahan groenten:
ingrediënten (plm. 500 gr)
witte kool
coy-sam (chinese broccoli)
2 kleine tomaten
wortelen
bloemkool/broccoli
lente-uitjes
peultjes

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de bakso doormidden. Snijd van de groenten de kool en coy-sam grof en de worteltjes in dunne schijfjes, de tomaten in partjes, de lente-uitjes grof en verdeel de bloemkool/broccoli in roosjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de reuzel en fruit hierin de knoflook, het vlees, de garnalen en de bakso voor 3 minuten. dan de peper de vetsin en de bouillon toevoegen. Pureer de tomaten. Voeg de groenten toe en bak dit 2 minuten, dan de gepureerde tomaten toevoegen en nog 1 minuut doorbakken. Vervolgens het zout en de ketjap er door heen roeren. Meng het tapiocameel met het water en voeg dit toe en laat dit geheel nog 1 minuut sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 259 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449547