banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Cap cay - groentengerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cap cay
groentengerecht
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
125 gr varkensvlees
5 bakso ikan (visballetjes
5 bakso udang (garnalenballetjes)
4 teentjes knoflook
3 eetl reuzel
50 gr kleine garnalen
1/2 theel witte peper
1 theel vetsin
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 tomaten
zout naar smaak
2 theel ketjap asin
3 eetl water
2 theel tapiocameel

bahan-bahan groenten:
ingrediënten (plm. 500 gr)
witte kool
coy-sam (chinese broccoli)
2 kleine tomaten
wortelen
bloemkool/broccoli
lente-uitjes
peultjes

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de bakso doormidden. Snijd van de groenten de kool en coy-sam grof en de worteltjes in dunne schijfjes, de tomaten in partjes, de lente-uitjes grof en verdeel de bloemkool/broccoli in roosjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de reuzel en fruit hierin de knoflook, het vlees, de garnalen en de bakso voor 3 minuten. dan de peper de vetsin en de bouillon toevoegen. Pureer de tomaten. Voeg de groenten toe en bak dit 2 minuten, dan de gepureerde tomaten toevoegen en nog 1 minuut doorbakken. Vervolgens het zout en de ketjap er door heen roeren. Meng het tapiocameel met het water en voeg dit toe en laat dit geheel nog 1 minuut sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39801723