banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Cap cay - groentengerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cap cay
groentengerecht
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
125 gr varkensvlees
5 bakso ikan (visballetjes
5 bakso udang (garnalenballetjes)
4 teentjes knoflook
3 eetl reuzel
50 gr kleine garnalen
1/2 theel witte peper
1 theel vetsin
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 tomaten
zout naar smaak
2 theel ketjap asin
3 eetl water
2 theel tapiocameel

bahan-bahan groenten:
ingrediënten (plm. 500 gr)
witte kool
coy-sam (chinese broccoli)
2 kleine tomaten
wortelen
bloemkool/broccoli
lente-uitjes
peultjes

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de bakso doormidden. Snijd van de groenten de kool en coy-sam grof en de worteltjes in dunne schijfjes, de tomaten in partjes, de lente-uitjes grof en verdeel de bloemkool/broccoli in roosjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de reuzel en fruit hierin de knoflook, het vlees, de garnalen en de bakso voor 3 minuten. dan de peper de vetsin en de bouillon toevoegen. Pureer de tomaten. Voeg de groenten toe en bak dit 2 minuten, dan de gepureerde tomaten toevoegen en nog 1 minuut doorbakken. Vervolgens het zout en de ketjap er door heen roeren. Meng het tapiocameel met het water en voeg dit toe en laat dit geheel nog 1 minuut sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37721169