banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jukut Antungan - romige en kruidige salade van stukjes kouseband uit Bali
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut Antungan
romige en kruidige salade van stukjes kouseband uit Bali

Bahan-bahan;
ingrediënten:
600 gr kacang panjang (kouseband)
150 gr base jukut (zie recept)
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
125 ml kippenbouillon (zie recept)
3 rode rawits
2 eetl limoensap
zwarte pepper naar smaak
zout naar smaak
9 teentjes knoflook
1 eetl olie
water

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes van 0.5cm. Hak de knoflook fijn en snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kouseband voor 10 minuten en giet af. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de rawits knapperig.
Verhit in een wok de santen en voeg daar de bouillon en de base aan toe en roer dit totdat het kookt en laat het daarna afkoelen. Meng vervolgens alle ingrediënten goed doorelkaar en strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 428 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115471