Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Kare nangka - Nangka in kerriesaus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kare nangka
Nangka in kerriesaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr jonge nangka
1 serehstengel, gekneusd
400 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 jeruk purutblaadjes
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
8 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks,
7 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
2,5 cm laos
1 theel trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Breng in een pan de kokosmelk aan de kook en voeg alle ingrediënten toe. Laat het geheel zachtjes voor 20 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794775