Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kasoami pepe - cassave stukjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Kasoami pepe
cassave stukjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 sjalotten
100 ml olie (kokos)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1000 gr cassave
zout naar smaak
bananenblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd eerst de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur hierin de sjalotten goudbruin en meng dit alles (dus ook de olie) met de kokosmelk. Rasp de geschilde cassave en pers het vocht eruit. Het makkelijkste is om het in bananenblad te verpakken en er wat zwaars op te zetten en een uurtje laten staan. Zeef de geperste cassave daarna los en stoom het in 20 minuten gaar.
Stort de cassave op een werkblad, maak een kuil in het midden en schep daarin de sjalotten en een deel van de kokosmelk-oliemengsel. Vouw het deeg dicht en bestrijk de buitenkant met het kokosmelk-oliemengsel en beklop de buitenkant voor 15 minuten met pollepel zodat het mengsel ingetrokken raakt. Vorm dan een rol van het deeg en verpak de rol in bananenblad en snijd het in plakjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492