banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kasoami pepe - cassave stukjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Kasoami pepe
cassave stukjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 sjalotten
100 ml olie (kokos)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1000 gr cassave
zout naar smaak
bananenblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd eerst de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur hierin de sjalotten goudbruin en meng dit alles (dus ook de olie) met de kokosmelk. Rasp de geschilde cassave en pers het vocht eruit. Het makkelijkste is om het in bananenblad te verpakken en er wat zwaars op te zetten en een uurtje laten staan. Zeef de geperste cassave daarna los en stoom het in 20 minuten gaar.
Stort de cassave op een werkblad, maak een kuil in het midden en schep daarin de sjalotten en een deel van de kokosmelk-oliemengsel. Vouw het deeg dicht en bestrijk de buitenkant met het kokosmelk-oliemengsel en beklop de buitenkant voor 15 minuten met pollepel zodat het mengsel ingetrokken raakt. Vorm dan een rol van het deeg en verpak de rol in bananenblad en snijd het in plakjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985767