Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lenko-Lenko - gemende groenten met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lenko-Lenko
gemende groenten met saus
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
200 gr. tauge
200 gr. spitskool
olie
water

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 rode lombok
1 theel. trassi
1 theel. gula jawa (palmsuiker)
5 eetl. ketjap manis
zout naar smaak
1 citroen (sap)

Taburan;
garnering;
bawang goreng
gehakte selderij

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in plakken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de thau goudbruin. Laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Blancheer de taugé en in reepjes gesneden spitskool afzonderlijk voor 3 minuten en laat deze goed uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Serveer de groenten en de saus afzonderlijk.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291