Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Lombok Isi - gevulde lomboks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lombok Isi
gevulde lomboks
Bahan-bahan; ingrediënten;
10 rode lomboks
1 ei
2 takjes selderij
200 gr half-om-half gehakt
zout naar smaak
4 eetl. olie

Haluskan:
boemboe;
1 theel. ketumbar
1/2 theel. jinten
5 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
2 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop het ei op en meng dit met de boemboe, het gehakt, het zout en fijngehakte selderij. Ontpit de lomboks en snijd deze aan een zijde open. Vul de lomboks met het gehaktmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 6 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438509