logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Lombok Isi
gevulde lomboks
Bahan-bahan; ingrediënten;
10 rode lomboks
1 ei
2 takjes selderij
200 gr half-om-half gehakt
zout naar smaak
4 eetl. olie

Haluskan:
boemboe;
1 theel. ketumbar
1/2 theel. jinten
5 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
2 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop het ei op en meng dit met de boemboe, het gehakt, het zout en fijngehakte selderij. Ontpit de lomboks en snijd deze aan een zijde open. Vul de lomboks met het gehaktmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 6 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160273