gevulde lomboks
Bahan-bahan; ingrediënten;
10 rode lomboks
1 ei
2 takjes selderij
200 gr half-om-half gehakt
zout naar smaak
4 eetl. olie
Haluskan:
boemboe;
1 theel. ketumbar
1/2 theel. jinten
5 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
2 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop het ei op en meng dit met de boemboe, het gehakt, het zout en fijngehakte selderij. Ontpit de lomboks en snijd deze aan een zijde open. Vul de lomboks met het gehaktmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 6 minuten.
10 rode lomboks
1 ei
2 takjes selderij
200 gr half-om-half gehakt
zout naar smaak
4 eetl. olie
Haluskan:
boemboe;
1 theel. ketumbar
1/2 theel. jinten
5 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
2 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop het ei op en meng dit met de boemboe, het gehakt, het zout en fijngehakte selderij. Ontpit de lomboks en snijd deze aan een zijde open. Vul de lomboks met het gehaktmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 6 minuten.