Kembang Kol Goreng
gefrituurde bloemkoolroosjes
Bahan-bahan;
ingrediënten;
1 kembang kol (bloemkool)
100 gr tapioca bloem
1 theel peper
1 theel zout
300 ml water
olie
Cara membuat;
bereiding;
Meng het water met de bloem, het zout, en de peper tot een beslag. Snijd de bloemkool in roosjes en meng deze door het beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de roosjes goudbruin. Op keukenpapier uitlekken.
Zoeken
Laatst gelezen
- groene currypasta
- Tumis Rebung Kankung
- Udang Nanas 2 - steurgarnalen met ananas
- Pare Santan Cabai Hijau - komkommer in een licht pittige kokosmelksaus
- Sambal Goreng Babi Buruku - varkensvlees
- Ayam Goreng Bogor - gebakken gestoofde kip met sambal
- Gulai Pucuk Ubi Kayu - cassave blaadjes in pittige kokosmelk
- Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
- Labu Masak Teri - gekruide chayote in saus
- Nung Pug Gwang Tung Salmon - pittige zalm steaks in gembersaus
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...