logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kembang Kol Goreng
gefrituurde bloemkoolroosjes

Bahan-bahan;
ingrediënten;
1 kembang kol (bloemkool)
100 gr tapioca bloem
1 theel peper
1 theel zout
300 ml water
olie

Cara membuat;
bereiding;
Meng het water met de bloem, het zout, en de peper tot een beslag. Snijd de bloemkool in roosjes en meng deze door het beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de roosjes goudbruin. Op keukenpapier uitlekken.

Add comment

Submit

who is online

We have 60 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176549