1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Baso Gindara
vissoep

Bahan-bahan:
ingrdiënten:
200 gr ikan gindara / black cod / zandvis
150 gr suikermais
3 takjes selderij, gehakt
750 ml water
1 eetl boter

Haluskan:
bumbu:
8 teentjes knoflook
1 eetl vissaus
1 theel zout
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng de vissaus erdoor. Verhit in een pan de boter en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan het visvlees toe en het water en kook het geheel totdat de vis vrijwel gaar is. Voeg dan de mais toe, roer goed en breng opnieuw aan de kook en kook het geheel gaar. Strooi de gehakte selderij erover en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415384