Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sop Baso Gindara - vissoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop Baso Gindara
vissoep

Bahan-bahan:
ingrdiënten:
200 gr ikan gindara / black cod / zandvis
150 gr suikermais
3 takjes selderij, gehakt
750 ml water
1 eetl boter

Haluskan:
bumbu:
8 teentjes knoflook
1 eetl vissaus
1 theel zout
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng de vissaus erdoor. Verhit in een pan de boter en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan het visvlees toe en het water en kook het geheel totdat de vis vrijwel gaar is. Voeg dan de mais toe, roer goed en breng opnieuw aan de kook en kook het geheel gaar. Strooi de gehakte selderij erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41910834