banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sup Jagung Udang Kecipir - maissoep met garnalen en bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Jagung Udang Kecipir
maissoep met garnalen en bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr suikermais
200 gr garnalen, gepeld
100 gr aardappelen
50 gr kecipir/vleugelboon
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 cm jahe
1 takje selderij
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 lente-ui
1200 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels van kolven. Snijd de aardappelen in blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de kecipir in dunne plakjes. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen, de mais, de aardappelen, de kecipir, de selderij, de nootmuskaat, het zout, de peper en de bouillon toe en meng goed.
Kook het geheel daarna gaar. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298533