Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sup Jagung Udang Kecipir - maissoep met garnalen en bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Jagung Udang Kecipir
maissoep met garnalen en bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr suikermais
200 gr garnalen, gepeld
100 gr aardappelen
50 gr kecipir/vleugelboon
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 cm jahe
1 takje selderij
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 lente-ui
1200 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels van kolven. Snijd de aardappelen in blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de kecipir in dunne plakjes. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen, de mais, de aardappelen, de kecipir, de selderij, de nootmuskaat, het zout, de peper en de bouillon toe en meng goed.
Kook het geheel daarna gaar. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967