banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soto Resah - een romige kippensoep (soto ayam)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Resah
een romige kippensoep (soto ayam)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipfilet
1 sereh stengel
400 ml santen
400 ml kippenbouillon
200 ml water
1 lenteui
2 hardgekookte eieren
2 limoenen
250 gr mihoen of su'un
75 gr tauge
75 gr spitskool
2 eetl olie
water

Haluskan:

boemboe:
1 theel ketumbar
1 theel jinten
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm kunyit
5 cm laos
5 cm jahe
1 theel zout
1 eetl limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Hak de lenteui fijn en snijd de limoenen en de eieren in partjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor3 minuten. Voeg de bouillon, de santen, de sereh, het water en de kip toe en laat dit afgelsoten 30 minuten sudderen.
Snijd de kool in dunne reepjes. Blancheer de tauge en de kool en week de mihun voor 25 minuten in warm water. Verdeel de kool, de tauge, de mihun, de eieren en de lenteui over de soepkomen en schep de soep erover. Serveer de soep met daarbij de limoenpartjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570314