Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Telur Bumbu Merah - eieren in rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telur Bumbu Merah
eieren in rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
500 ml water
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
8 rode pepers
7 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Pel de eieren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 5 minuten. Voeg de eieren, het zout en de palmsuiker toe en roer totdat de eieren geheel bedekt zijn. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt.
 
suggestie:
frituur/bak eerst de eieren goudbruin, voordat deze worden toegevoegd.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 348 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805327