Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pindang Telur Petis - gebakken eieren in een sambal saus van petis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindang Telur Petis
gebakken eieren in een sambal saus van petis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
2 cm laos
3 salam blaadjes
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 theel asamwater
750 ml water
olie

Bahan sambal petis:
ingrediënten sambal:
3 teentjes knoflook, gebakken
3 rode lomboks
2 eetl petis

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de olie en frituur de eieren goudbruin en zet deze apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan het water samen met de sambal, de laos en de salam en breng aan de kook. Voeg dan de eieren, de kecap, het zout en de palmsuiker toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus in de eieren is getrokken. Roer dan het asamwater erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017815