Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
1 Comment
Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telur Rawis Bumbu Rebon
gekruide omelet met rebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
25 gr rebon, geweekt
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 salam blad
1 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuikr
1 lenbte-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd de lente-ui fijn.
Klop de eieren op en bak deze in een dunne omelet. Rol het daarna op en snijd het in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de omelet, de rebon, het zout, de peper en e palmsuiker toe en meng goed.
Dan de lente=ui toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103