1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tahu Berontak
Gevulde tahu/tofu


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu
100 gr taugé
1 wortel
1 theel paprikapoeder
4 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
zout en peper naar smaak
olie

bahan-bahan kulit:
ingrediënten beslag:
50 gr bloem
2 eetl rijstemeel
50 ml water
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in dikke plakken. Snijd de knoflook, de lenteuitjes en de wortel fijn. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de knoflook en de lenteuitjes voor 1 minuut. Dan de taugé, de wortel en het zout en de peper toevoegen en dit zachtjes bakken totdat het zacht is geworden. Laten afkoelen.
Meng de ingrediënten voor de kulit tot een beslag. Schep tussen 2 plakjes tahu wat van het groentemengsel en haal dit door het beslag. Verhit in een wok de olie en bak de tahu goudbruin. Uit laten lekken op keukenpapier en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047