Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Tahu Berontak - Gevulde tahu/tofu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tahu Berontak
Gevulde tahu/tofu


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu
100 gr taugé
1 wortel
1 theel paprikapoeder
4 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
zout en peper naar smaak
olie

bahan-bahan kulit:
ingrediënten beslag:
50 gr bloem
2 eetl rijstemeel
50 ml water
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in dikke plakken. Snijd de knoflook, de lenteuitjes en de wortel fijn. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de knoflook en de lenteuitjes voor 1 minuut. Dan de taugé, de wortel en het zout en de peper toevoegen en dit zachtjes bakken totdat het zacht is geworden. Laten afkoelen.
Meng de ingrediënten voor de kulit tot een beslag. Schep tussen 2 plakjes tahu wat van het groentemengsel en haal dit door het beslag. Verhit in een wok de olie en bak de tahu goudbruin. Uit laten lekken op keukenpapier en serveer.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 258 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083935