banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tahu Berontak - Gevulde tahu/tofu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tahu Berontak
Gevulde tahu/tofu


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu
100 gr taugé
1 wortel
1 theel paprikapoeder
4 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
zout en peper naar smaak
olie

bahan-bahan kulit:
ingrediënten beslag:
50 gr bloem
2 eetl rijstemeel
50 ml water
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in dikke plakken. Snijd de knoflook, de lenteuitjes en de wortel fijn. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de knoflook en de lenteuitjes voor 1 minuut. Dan de taugé, de wortel en het zout en de peper toevoegen en dit zachtjes bakken totdat het zacht is geworden. Laten afkoelen.
Meng de ingrediënten voor de kulit tot een beslag. Schep tussen 2 plakjes tahu wat van het groentemengsel en haal dit door het beslag. Verhit in een wok de olie en bak de tahu goudbruin. Uit laten lekken op keukenpapier en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 221 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38898813