banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tempe tahu manis goreng tempung - gekruid gebakken tempe en tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tempe tahu manis goreng tempung
gekruid gebakken tempe en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
1 blok tahu
3 salam blaadjes
2 cm laos
750 ml kokoswater
3 eetl palmsuiker
1 theel zout
100 gr bloem
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in stukken van 4x6 cm. Snijd de tahu in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Voeg in een pan het kokoswater samen met alle ingrediënten, behalve de bloem en de olie, en kook dit zachtjes totdat het geheel doortrokken en geabsorbeerd is. Schep de tahu en de tempe vervolgens door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de tempe en tahu goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674939