banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Jangan Lombok - pittig gestoofde tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Jangan Lombok
pittig gestoofde tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
2 groene lomboks
2 rode lomboks
5 groene rawits
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras, witte deel
750 ml kokosmelk
2 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
1 cm kunyit
3 cm laos
2 cm jahe
1 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, snijd de lomboks in ringen en halveer de rawits. Snijd de sjalotjes fijn en de knoflook in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de bumbu, de sereh, de salam en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht. Dan de tahu toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kokosmelk, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586430