logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tempe Goreng Kremes
gebakken tempe in beslag

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
30 gr tapioca meel
100 gr rijstmeel
175 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de bumbu met de tapioca, de rijstmeel en de kokosmelk en vorm een beslag. haal de plakken tempe door het beslag.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de plakken tempe goudbruin en gaar en zet apart. Verhit in een pan de olie en roerbak het overige beslag en strooi dit over de tempe en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160906