banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Goreng Sambal Sereh
gebakken tahu/tofu met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu/tofu
1 theel zout
1 theel peper
2 eetl bloem
olie

Bahan sambal sereh:
ingrediënten sambal:
3 sereh/citroengras, witte deel
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
6 rode rawits
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 16 blokjes en meng dit met het zout, de peper en de bbloem. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en set apart.
Snijd de sjalot, de rawits, de knoflook en de sereh zeer fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de ingrediënten voor 3 minuten en schep over de tahu. Serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329288