banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Goreng Sambal Sereh - gebakken tahu/tofu met sambal
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Goreng Sambal Sereh
gebakken tahu/tofu met sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu/tofu
1 theel zout
1 theel peper
2 eetl bloem
olie

Bahan sambal sereh:
ingrediënten sambal:
3 sereh/citroengras, witte deel
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
6 rode rawits
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 16 blokjes en meng dit met het zout, de peper en de bbloem. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en set apart.
Snijd de sjalot, de rawits, de knoflook en de sereh zeer fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de ingrediënten voor 3 minuten en schep over de tahu. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 258 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564763