banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Kecap Kudus - gebakken tahu in kecapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Kecap Kudus
gebakken tahu in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 tahu
2 salam blad
500 ml water
3 eetl kecap manis
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm jahe
3 cm laos
1 theel trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uitgelekte tahu in blokjes van 3x3x6cm. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg het water en de kecap toe en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 670 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593944