banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Tempe Kemangi - roerbak van tempe met kemangi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tumis Tempe Kemangi
roerbak van tempe met kemangi


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
5 stengel kemangi
1 salam blad
1 cm laos
3 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
100 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 kemiri noten
4 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan olie en bak de tempe bruin en zet apart. Snijd de lomboks in dunne ringen en de lente-ui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Voeg de tempe, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui en de kemangi blaadjes erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 287 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37194556