1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tumis Tempe Kemangi
roerbak van tempe met kemangi


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
5 stengel kemangi
1 salam blad
1 cm laos
3 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
100 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 kemiri noten
4 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan olie en bak de tempe bruin en zet apart. Snijd de lomboks in dunne ringen en de lente-ui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Voeg de tempe, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui en de kemangi blaadjes erdoor en serveer.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854