logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gehu
krokant gebakken gevulde tahu pakketjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 tahu kulit
olie

Bahan isi:
ingrediënten vulling:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zout
2 wortelen
3 kool bladeren
100 gr tauge
1 lente-ui
100 ml water
1 theel palmsuiker

Pelapis:
beslag:
150 gr bloem
1 eetl rijstmeel
1/2 theel peper
1 theel zout
175 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten voor de pelapis goed door elkaar en vorm een beslag.
Wrijf of maal de sjalotjes, de knoflook en de rawits fijn tot een pasta. Snijd de wortelen juliene en de kool en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de wortelen, de kool, de lente-ui en de tauge toe en bak deze zacht. Dan het water, de palmsuiker en het zout toevoegen en bak totdat het vocht is geaborbeerd.
Verdeel de vulling in 12 porties en omwikkel elke portie met de tahu kulit. Doop het daarna in het beslag.
Verhit in een pan de olie en bak de gehu daarna goudbruin en gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 161 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176532