banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Gehu - krokant gebakken gevulde tahu pakketjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gehu
krokant gebakken gevulde tahu pakketjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 tahu kulit
olie

Bahan isi:
ingrediënten vulling:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zout
2 wortelen
3 kool bladeren
100 gr tauge
1 lente-ui
100 ml water
1 theel palmsuiker

Pelapis:
beslag:
150 gr bloem
1 eetl rijstmeel
1/2 theel peper
1 theel zout
175 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten voor de pelapis goed door elkaar en vorm een beslag.
Wrijf of maal de sjalotjes, de knoflook en de rawits fijn tot een pasta. Snijd de wortelen juliene en de kool en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de wortelen, de kool, de lente-ui en de tauge toe en bak deze zacht. Dan het water, de palmsuiker en het zout toevoegen en bak totdat het vocht is geaborbeerd.
Verdeel de vulling in 12 porties en omwikkel elke portie met de tahu kulit. Doop het daarna in het beslag.
Verhit in een pan de olie en bak de gehu daarna goudbruin en gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39549414