banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Kecap Tahu - pittig gebakken tahoe in ketjapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Kecap Tahu
pittig gebakken tahoe in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
1 blok tahu/tofu
2 teentje knoflook
2 sjalotten
200 ml olie
8 eetl water
10 eetl ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 rode lombok
1 eetl asem
1 theel trasi bakar
6 cm laos
1 theel gula merah (rietsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in reepjes en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de tahu. Schep deze daarna uit de wok en giet de olie af totdat er nog 2 eetl olie overblijft. Fruit in deze olie de sjalotten en de knoflook. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg deze aan de sjalotten toe samen met de garnalen, het water en de ketjap. Voeg als het kookt de tahu weer toe evenals het zout en laat het geheel nog zachtjes 15 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569973