Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sambal Goreng Kecap Tahu - pittig gebakken tahoe in ketjapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Kecap Tahu
pittig gebakken tahoe in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
1 blok tahu/tofu
2 teentje knoflook
2 sjalotten
200 ml olie
8 eetl water
10 eetl ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 rode lombok
1 eetl asem
1 theel trasi bakar
6 cm laos
1 theel gula merah (rietsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in reepjes en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de tahu. Schep deze daarna uit de wok en giet de olie af totdat er nog 2 eetl olie overblijft. Fruit in deze olie de sjalotten en de knoflook. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg deze aan de sjalotten toe samen met de garnalen, het water en de ketjap. Voeg als het kookt de tahu weer toe evenals het zout en laat het geheel nog zachtjes 15 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 383 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233391