logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Tahu Goreng Kecap Pedas
pittige roerbak van tahu en paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
1 groene paprika
1 rode paprika
100 ml kippenbouillon
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 rode lomboks
2 theel zout
1 tomaat
2 salam blad
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en zet apart.
Snijd de paprika's en de tomaat in kleine blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tahu, de bouillon, de salam, de lomboks, de tomaat en het zout toe en breng al roerend aan de kook.
Dan de paprika's toevoegen en meng alles goed door elkaar en bak nog 1 minuut. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 179 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160337