zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Gaeng Khiew Wan Gai - kip in groen curry
- Panang Muh - een curry van varkensvlees
- Tumis buncis rebon - gestoofde sperziebonen met gedroogde vis
- Perkedel Kentang - Aardappel-rundvleeskoekjes
- Mu Yang Takrai - spare ribs met citroengras
- Sambal Ayam Bakar - sambal voor geroosterde kip
- Sup Kimlo Solo- geurige soep uit Solo
- Udang Masak Rica-Rica Jerbung - gebakken garnalen in een pittige rode saus
- Telur sambal cabai hijau - kwarteleieren in een groene chilisaus
- Tumisan Sayur - groenten met tahu
Tumis Tahu Goreng Kecap Pedas - pittige roerbak van tahu en paprika


Tumis Tahu Goreng Kecap Pedas
pittige roerbak van tahu en paprika
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
1 groene paprika
1 rode paprika
100 ml kippenbouillon
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 rode lomboks
2 theel zout
1 tomaat
2 salam blad
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en zet apart.
Snijd de paprika's en de tomaat in kleine blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tahu, de bouillon, de salam, de lomboks, de tomaat en het zout toe en breng al roerend aan de kook.
Dan de paprika's toevoegen en meng alles goed door elkaar en bak nog 1 minuut. Serveer.
pittige roerbak van tahu en paprika
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
1 groene paprika
1 rode paprika
100 ml kippenbouillon
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 rode lomboks
2 theel zout
1 tomaat
2 salam blad
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en zet apart.
Snijd de paprika's en de tomaat in kleine blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tahu, de bouillon, de salam, de lomboks, de tomaat en het zout toe en breng al roerend aan de kook.
Dan de paprika's toevoegen en meng alles goed door elkaar en bak nog 1 minuut. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.