Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Tahu Goreng Kecap Pedas - pittige roerbak van tahu en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Tahu Goreng Kecap Pedas
pittige roerbak van tahu en paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
1 groene paprika
1 rode paprika
100 ml kippenbouillon
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 rode lomboks
2 theel zout
1 tomaat
2 salam blad
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en zet apart.
Snijd de paprika's en de tomaat in kleine blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tahu, de bouillon, de salam, de lomboks, de tomaat en het zout toe en breng al roerend aan de kook.
Dan de paprika's toevoegen en meng alles goed door elkaar en bak nog 1 minuut. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746