banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kare tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kare tahu
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
1 winterwortel
5 boontjes
2 koolbladeren
2 aardappelen
10 gr soe'oen
1000 ml kokosmelk
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 kemirie noten,
2 rode lombok
2,5 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
2 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel
1/2 theel ketumbar
1 salamblad
3 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in plakken en bak deze in een wok/wadjan met olie goudbruin. Wrijf of maal de kruiden fijn tot een boemboe (pasta) Snijd de groenten in stukjes en de aardappelen in blokjes. Week de soe-oen gaar. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit daarin de boemboe. Voeg dan de groenten toe en bak dit 2 minuten mee. Dan de tahoe, de aardappelen en de kokosmelk toevoegen en laten sudderen totdat de groenten gaar zijn. Vlak voor het einde de soe-oen toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40320718