banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kare tahu
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
1 winterwortel
5 boontjes
2 koolbladeren
2 aardappelen
10 gr soe'oen
1000 ml kokosmelk
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 kemirie noten,
2 rode lombok
2,5 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
2 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel
1/2 theel ketumbar
1 salamblad
3 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in plakken en bak deze in een wok/wadjan met olie goudbruin. Wrijf of maal de kruiden fijn tot een boemboe (pasta) Snijd de groenten in stukjes en de aardappelen in blokjes. Week de soe-oen gaar. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit daarin de boemboe. Voeg dan de groenten toe en bak dit 2 minuten mee. Dan de tahoe, de aardappelen en de kokosmelk toevoegen en laten sudderen totdat de groenten gaar zijn. Vlak voor het einde de soe-oen toevoegen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251456