banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Tauco 2 - Tahu met tauco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Tauco 2
Tahu met tauco        
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu/tofu
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 groene lomboks
1 tomaat
2 lenteuitjes
200 ml water
1 eetl palmsuiker
1 eetl taoco

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de tomaal in dunne plkajes en de lenteuitjes in stukjes van 3 cm.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu goudbruin en schep deze uit de wok/wadjan. Giet de olie af maar laat 3 eetl olie achter. Bak hierin zachtjes de sjalloten, de knoflook en de rode lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het water, de plamsuiker en de tauco toe. Als het kookt de overige ingrediënten toevoegen en nog 3 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674852