banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tahu Tumis Kecap - gebakken tahu met ketjap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Tumis Kecap
gebakken tahu met ketjap
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 blokken tahu/tofu
3 groene lomboks
7 rode rawits
9 sjalotten
2 witte uien
5 cm laos, gekneusd
1 serehstengel
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok de olie en bak hierin de tau goudbruin en schep deze uit de olie. Giet de olie af maar laat 3 eetl olie achter. Snijd de sjalotten en de uien fijn en de laos in stukken. Halveer de rawits en snijd de lomboks in grove stukken. Verhit de olie en voeg de sjalotten, de uien, de sereh en de laos toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het water en de tahu toe en laat dit zachtjes sudderen totdat vrijwel al het vocht verdampt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37900217