Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tahu Tumis Kecap
gebakken tahu met ketjap
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 blokken tahu/tofu
3 groene lomboks
7 rode rawits
9 sjalotten
2 witte uien
5 cm laos, gekneusd
1 serehstengel
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok de olie en bak hierin de tau goudbruin en schep deze uit de olie. Giet de olie af maar laat 3 eetl olie achter. Snijd de sjalotten en de uien fijn en de laos in stukken. Halveer de rawits en snijd de lomboks in grove stukken. Verhit de olie en voeg de sjalotten, de uien, de sereh en de laos toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het water en de tahu toe en laat dit zachtjes sudderen totdat vrijwel al het vocht verdampt is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436