banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tahu Tumis Kecap - gebakken tahu met ketjap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Tumis Kecap
gebakken tahu met ketjap
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 blokken tahu/tofu
3 groene lomboks
7 rode rawits
9 sjalotten
2 witte uien
5 cm laos, gekneusd
1 serehstengel
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok de olie en bak hierin de tau goudbruin en schep deze uit de olie. Giet de olie af maar laat 3 eetl olie achter. Snijd de sjalotten en de uien fijn en de laos in stukken. Halveer de rawits en snijd de lomboks in grove stukken. Verhit de olie en voeg de sjalotten, de uien, de sereh en de laos toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, het water en de tahu toe en laat dit zachtjes sudderen totdat vrijwel al het vocht verdampt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983090