banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bali Tahu - gebakken tahu in rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bali Tahu
gebakken tahu in rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 eetl water
olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
6 rode lomboks
3 teentjs knoflook
2 tomaten
2 sjalotten
2 cm gember
125 ml kokosmelk
1 serehstengel
2 theel palmsuiker
3 eetl water
zout naar smaak
1 eetl olie

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Wrijf of maal de knoflook en het zout tot een pasta en meng dit met het water. Marineer hiermee de blokjes voor 15 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu goudbruin en laat deze daarna uitlekken.
Wrijf of maal de lomboks, de knoflook, de tomaten en de sjalotten fijn tot een pasta. Meng het water erdoor. Verhit in een pan de olie en voeg de saus en de sereh toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Voeg dan de kokosmelk, de suiker en de tahu toe en laat dit nog 5 minuten sudderen. Voeg zout naar smaak toe en garneer het met bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570266