Write a comment
Sambal Gami - Tomaat-uien saus uit Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sambal Gami
Tomaat-uien saus uit Kalimantan


Bahan-bahan:
5 rode lomboks
3 rode rawits
1 tomaat
4 rode uien
1/2 theel zout
3 eetl olie

Cara membuat:
Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de rawits fijn. Snijd de tomaten en de uien in dunne plakjes, Verhit in een pan de olie en voeg alle ingrediënten toe. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus klaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454502