zoeken
Laatst gelezen
- Sateh ayam tusuk
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Wong Nga Bahk Tong - kruidige lichtgroene koolsoep
- Sate Sapi Bumbu Ketumbar - sate van rundvlees met koriander
- Bulanglang - stoofpotje van groenten met tahu
- Semur Daging Sapi Empuk - smoor van gekruid rundvlees
- Sateh lilit 2 - Saté van vis en garnalen
- Jagung Santan Manis - mais in kokosmelk siroop
- Gy Pad Med Mamuang Hinmapan - gebakken kip met cashew nuts
- Yu Xiang Qie Zi - pittige aubergine
Sambal Gami - Tomaat-uien saus uit Kalimantan


Sambal Gami
Tomaat-uien saus uit Kalimantan
Bahan-bahan:
5 rode lomboks
3 rode rawits
1 tomaat
4 rode uien
1/2 theel zout
3 eetl olie
Cara membuat:
Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de rawits fijn. Snijd de tomaten en de uien in dunne plakjes, Verhit in een pan de olie en voeg alle ingrediënten toe. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus klaar is.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.