Write a comment
Sarden Ungkep Kecap - Sardines met tahu in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sarden Ungkep Kecap
Sardines met tahu in kecapsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 sardines
3 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
250 gr tahu/tofu
300 ml water
1 eetl mirin

Haluksan:
Bumbu:
1 eetl olie
1 ui
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 theel paprika poeder
1 theel sesame olie

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met de knfollok, het limoensap en het zout en laat het 30 minuten intrekken. Snijd de tahu in blokjes. Snijd de knoflook en de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de uien voor 2 minuten. Voeg het water, de kecaps, de sesame olie en de parikapoeder toe en laat het zachtjes koken. Dan de vis, de tahu en de mirin toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de vis gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 349 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454749