zoeken
Laatst gelezen
- Zoute Eiersaus
- frikadel special
- Sambal Ikan Teri
- Kung Sai - Pikante garnalen
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees
- Ayam Piendang Serani
- Masman - rundvlees met pinda's in kokosmelk
- Penyon sampi 2 -Gestoofd rundvlees met jonge nangka
- Tarbot met bosuitjes en gember
Suhongdou


Suhongdou
ingrediënten:
400 gr gekookte rode bonen of kidney beans
50 gr boerenkool
50 gr bloem
2 theel zout
olie
bereiding:
Hak de boerenkool fijn. Meng de bonen door de bloem en schep de bonen eruit. Verhit in een wok 5 eetl olie en bak de bonen voor 3 minuten en schep de bonen eruit. Voeg nog 1 eetlepel olie toe en bak hierin de kool voor 30 seconden. Voeg dan de bonen en het zout toe en meng het goed.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.