Write a comment
Manisan mangga pedis - stukjes mango

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Manisan mangga pedis


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 mango
3 rode lomboks
175 gr suiker
100 ml water
1/2 theel zout
2 druppels gele kleurstof

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes. Verhit in een pan het water samen met de suiker, het zout, de kleurstof en de lomboks. Roer het water goed totdat de suiker geheel is opgelost. Schil de mango en snijd deze in dunne plakjes en voeg deze toe aan het suikerwater en laat het daarna afkoelen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454477