1 Comment
Pallu Kacci - Gekruide cassave bladeren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pallu Kacci
Gekruide cassave bladeren


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 bos cassave bladeren
1000 ml water

Haluskan:
Bumbu:
5 rode uitjes
2 theel asem
4 teentjes knoflook
1 theel zout
5 kemiri noten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de bumbu toe. Als het kookt dan de bladeren toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat deze gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    leon · 6 years ago
    Hoi.
    Trouwens een leuke site hebben jullie.
    Ga er zeker vaker iets uit maken.
    Een vraag over het recept;
    hoe lang moeten de bladeren koken om het gif eruit te krijgen?

    M.vr gr Leon

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257038