1 Comment
Telur pecel bumbu santan - omelet met aubergine en kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Telur pecel bumbu santan
omelet met aubergine en kokosmelk


Bahan-bahan:
3 eieren
1 lange dunne aubergine
100 ml santen

Haluskan:
1 rode lombok
5 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 kemiri
1/2 theel trasi
1 cm kencur
1/4 theel asam
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de aubergine en verwijder de schil en snijd deze in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng de santen erdoor.
Verhit in een pan het kokosmengsel en voeg de eieren en de aubergine toe en roer en bak dit totdat het ei gestold is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    gre · 9 years ago
    ik ken dit gerecht niet
    maar het lijkt me wel lekker
    gebakken ei met santen en rode lomboks.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108291