Write a comment
Tempe tahu kotok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tempe tahu kotok


bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
1 blok tempe
450 ml kokosmelk
2 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 eelt olie

Haluskan:
bumbu:
5 lenteuitjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel ketumbar
9 kemiri
1 theel jinten
2 cm jahe
4 cm kunyit
4 cm laos
1 cm kencur
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe en tahu in blokjes. Wrijf of maar de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de salam, de jeruk purut en de tempe en tahu toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tempe en tahu gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 550 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454429