Write a comment
Peek Gai Tod Gluea - gebakken kippen vleugeltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Peek Gai Tod Gluea
gebakken kippen vleugeltjes


Ingrediënten:
750 gr kippenvleugeltjes
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
7 jeruk purut blaadjes
2 eetl bloem
1 theel zout
2 eetl water
100 ml olie

bereiding:
Snijd de jeruk purut grof. Meng de bleom, het water, het zout en de curry pasta goed door elkaar en wentel de kip erdoor en laat het 16 minuten intrekken. Verhit in een wok de olie en fruit de jeruk purut voor enkel seconden en schep deze eruit, Voeg de kip toe en bak deze in 10 minuten goudbruin en krokant. Strooi de jeruk purut erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 365 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438646