Write a comment
Mujair Lado Mudo - Gebakken tilapia in een pikante groene saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mujair Lado Mudo
Gebakken tilapia in een pikante groene saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
700 tilapia (4 stuks)
2 cm kunyit, geraspt
2 teentjes knoflook
1 theel zout
olie
1 kekombrang
2 eetl tekokak
2 eetl limoensap

Haluskan:
Bumbu:
5 rode sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
5 groene rawits
5 groene tomaten
1 theel trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kecombrang in dunne reepjes en de knoflook fijn. Kerf de vis in en wrijf deze in met het limoensap, de knoflook, het zout en de kunyit en laat het 15 minuten rusten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis krokant.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 5 eetl olie in een wok/wadjan en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kecombrang en de tekokak toe en laat dit zachtjes 3 minuten sudderen. Schep de saus over de vis en serveer.




Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 308 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454719