Write a comment
Keropok Bandeng - Geroosterde bandeng met sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Keropok Bandeng
Geroosterde bandeng met sambal


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 ikan bandeng (milkfish, anders zalm)
5 teentjes knoflook
4 eetl limoensap
3 rode uien
2 eetl olie
bananenbladeren

Bahan sambal:
Ingrediënten:
10 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 eetl limoensap
3 eetl kecap manis
½ theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook fijn tot een pasta. Snijd de uien in dunne plakjes. Maak de vissen schoon en marineer deze met de knoflook en het
limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Leg de vis op bananenblad en bestrooi deze met de ui en de olie en vouw het dicht als een pakketje.
Rooster de vis daarna gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer daarbij de sambal

Cara membuat sambal:
Bereiding:
Wrijf of maal de rawits en de knoflook fijn tot een pasta en meng daar het zout, de kecap en het limoensap door.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454632