1 Comment
Tongseng kambing - Gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tongseng kambing
Gestoofd lamsvlees


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr lams- of geitenvlees
4 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
7 kool bladeren
½ theel peper
4 eetl kecap manis
2 eetl limoensap
500 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
100 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de lomboks in schuine reepjes, de sjalotten en knoflook in dunne plakjes. Ontnerf de koolbladeren en
snijd deze in stukken. 
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook, de sjalotten en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin.
Dan de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen samen met het water en even laten sudderen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en als het geheel kookt, dan de kool en het limoensap toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kool gaar is en de saus wat is
ingedikt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Steven · 8 years ago
    Jammie!:), naar deze was ik op zoek. Een van de lekkerste gerechten!!

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 297 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454719