Write a comment
Empal Bumbu Taliwang - droog gebakken vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Empal Bumbu Taliwang
droog gebakken vlees


bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossehaas
1 theel limoensap
2 theel zout
750 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode rawits
5 rode lomboks
3 cm kencur
4 teentjes knoflook
5 sjalotten
2 theel trassi
1 tomaat
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de bumbu, de limoensap en het zout toe en kook het vlees gaar. Snijd het vlees dan in 1 cm dikke plakjes en kook het verder droog. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 333 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454749