Write a comment
Kerang masak semboko - Pittig gekruide schepldieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kerang masak semboko
Pittig gekruide schepldieren


Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr schelpdieren
½ citroen (sap)
11 blaadjes kemangi
6 belimbing
3 groene lomboks
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode uien
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 groene rawits
1 cm kunyit
2 kemiri noten
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de beliming in stukjes en de lomboks in schuine reepjes. Besprenkel de schelpdieren met het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten en voeg dan de belimbing, de lomboks en de kemangi door en bak dit zacht. Dan de schepdieren toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat de schepdieren gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454905