zoeken
Laatst gelezen
- Sambal Curaçao - sambal van promente
- Sambal Kuit
- Masman - rundvlees met pinda's in kokosmelk
- Jagung katemak - Pap van maïs, bonen met groenten
- Udang madu merica hitam - garnalen in een honing pepersaus
- Soto Madura 2 - Soep van vlees op Madurese wijze
- Ayam Bakar Lumajang - geroosterde pittige kip
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Rendang daging suwir - droog gebakken vlees (grote hoeveelheid)
- Ikan Kuah Kuning - gebakken vis in gele saus uit de Molukken
Pad Mu Grop Tua Gnaw - Knapperig varkensvlees met tauge


Pad Mu Grop Tua Gnaw
Knapperig varkensvlees met tauge
Ingredienten:
150 gr tauge
75 gr speklapjes
5 teentjes knoflook
1/4 theel witte peper
2 eetl vissaus
2 eetl kecap asin
2 eetl oestersaus
1 theel suiker
2 eetl olie
2 eetl water
olie voor frituren
water voor koken
Bereiding:
Kook eerst het speklapje voor 5 minuten in water. Dep het droog. Verhit in een pan olie en bak het knapperig. Snijd het daarna in stukjes.
Snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en de overige ingredienten en bak het voor 30 seconden en serveer.
or post as a guest
Be the first to comment.