Write a comment
Ayam Kecap Jepang - gebakken kip in sojasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ayam Kecap Jepang
gebakken kip in sojasaus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 ui
3 teentjes knoflook
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl japanse kecap
50 gr erwten
60 gr champignons
1 theel zout
1/2 theel peper
1 prei
2 eetl olie

Taburan;
garnering:
lente-ui, fijngehakt

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 5 stukken, snijd de champignons en de ui in plakjes en de prei in schuine ringen. Hak de knoflook fijn. Verhit in een wok de
olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de bouillon, de erwten, de prei en de
champignons toevoegen gevolgd door de kecap, het zout en de peper en bak dit totdat de kip gaar is. Bestrooi het met de lente-ui en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085725