Write a comment
Babi Rempah - varkensvlees in rode wijnsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Babi Rempah
varkensvlees in rode wijnsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr varkensvlees
1000 ml water
4 shiitakes
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl kecap manis
1 eetl xiao xing wijn
½ steranijs
1 kruidnagel
peper, zout en nootmuskaat naar smaak
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, snijd de shiitake in stukjes en de jahe in plakjes. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat het sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is. Schep het vlees uit de pan en laat de bouillon indikken totdat 500ml over is.
Verhit in een pak de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten en voeg dit toe aan de bouillon. Dan alle ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles goed doortrokken is van de smaak en het vlees gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251948