zoeken
Laatst gelezen
- Cobek Ikan Nila - Gegrilde tilapia met rode kokosmelk saus
- Laab nua - gehaktballetjes (rund)
- Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk
- Sambal Totok- Sambal met trasi en limoen
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Dadar Tegal - omelet met kokos
- Ayam Kacang Bukittingga - Kip met pinda's
- Kepiting tauco - Krab met sojabonensaus
- Yaam Nuea 1 - vleessalade
Gang Massaman Mu - gele varkenscurry


Gang Massaman Mu
gele varkenscurry
Ingrediënten:
100 gr varkensvlees
4 aardappelen
3 eetl gele curry pasta (zie recept)
250 ml kokosmelk
2 eetl palmsuiker
4 eetl vissaus
1 theel zout
200 ml water
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de aardappelen in kleine blokjes.
Verhit in een pan de kokosmelk met de curry pasta voor 30 seconden. Voeg
dan het vlees, de palmsuiker, het zout, het water en de vissaus toe. Dan
de aardappelen toevoegen het het geheel 20 minuten laten sudderen totdat
de aardappelen gaar zijn.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.