Write a comment
Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Liang Ban Lu-Sun
Asperges uit Shandong


Ingrediënten:
750 gr groene asperges
1 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
1/3 theel chili olie
1/2 theel sesam zaad
water

bereiding:
Kook de asperges in het water beetgaar en koel deze snel af. Laat uitlekken. Halveer de asperges om schijd deze in 5 cm lange stukken. Verhit een pan en rooster het sesamzaad goudbruin. Meng de kecap, de sesamolie en de chilie olie goed door elkaar. Schep dit door de asperges en bestrooi het met sesamzaad.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252666