zoeken
Laatst gelezen
- Ase Lidah - gestoofde tong in kruidige romige saus
- Dendeng Kecap - Krokant gebakken rundvlees
- Acar Artisjok - Atjar van Artisjokharten
- Doenjangjjigae - tahu/tofu stoofpotje met groenten
- Beef Sinigang - vlees en groente in tamarinde saus
- Ayam Besengeh
- Dadar boemboe - pittige omelet
- Gai Hoh Bai Toey - in pandanblad gebakken gestoomde kip
- Pad Phuj Tong - geroerbakte pompoen
- Babi Kuah Sawi Asin - gestoofd varkensvlees met gezouten kool in bouillon
Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong


Liang Ban Lu-Sun
Asperges uit Shandong
Ingrediënten:
750 gr groene asperges
1 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
1/3 theel chili olie
1/2 theel sesam zaad
water
bereiding:
Kook de asperges in het water beetgaar en koel deze snel af. Laat uitlekken. Halveer de asperges om schijd deze in 5 cm lange stukken. Verhit een pan en rooster het sesamzaad goudbruin. Meng de kecap, de sesamolie en de chilie olie goed door elkaar. Schep dit door de asperges en bestrooi het met sesamzaad.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.