Write a comment
Cumi cabe serpih - pittig gebakken inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cumi cabe serpih
pittig gebakken inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr intkvis
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 lenteui
 
Haluskan:
bumbu:
3 eetl chili olie
1 eetl palmsuiker
1/2 eetl sesamolie
1 eetl kecap manis
1 1/2 theel Szechuan peper
1 1/2 eetl gedroogde gehakte lombok
 
Taburan:
garnering:
2 eetl koriander blaadjes, gehakt
1 eetl sesamzaad, geroosterd
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in stukjes. Snij de knoflook fijn, rasp de jahe en snijd de lenteui in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de bumbu door elkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de intvis gaar en schep deze uit de pan. Voeg de knoflook, de jahe en de lenteui toe en bak dit voor 2 minuten. Dan de intvis en de bumbu toevoegen en bak dit voor 1 minuut. Strooi de koriander en de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950