Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kongjang, kongjorim - sojabonen (banchan)
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kongjang, kongjorim
sojabonen (banchan)

ingrediënten:
225 gr sojabonen
500 ml water
125 ml sojasaus
1 theel olie
2 teentjes knoflook
4 eetl suiker
1 eetl sesam zaad, geroosterd
 
bereiding:
Week de bonen in het water voor tenminste 8 uur. Kook de bonen daarna voor 10 minuten. Hak de knoflook fijn en voeg deze samen met de sojasaus, de olie en de suiker toe aan de bonen en kook dit zachtjes voor 30 minuten en totdat de suas is ingedikt.Bestrooi het met de sesam zaad en laat het afkoelen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920557