Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kongjang, kongjorim - sojabonen (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kongjang, kongjorim
sojabonen (banchan)

ingrediënten:
225 gr sojabonen
500 ml water
125 ml sojasaus
1 theel olie
2 teentjes knoflook
4 eetl suiker
1 eetl sesam zaad, geroosterd
 
bereiding:
Week de bonen in het water voor tenminste 8 uur. Kook de bonen daarna voor 10 minuten. Hak de knoflook fijn en voeg deze samen met de sojasaus, de olie en de suiker toe aan de bonen en kook dit zachtjes voor 30 minuten en totdat de suas is ingedikt.Bestrooi het met de sesam zaad en laat het afkoelen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656